Инструктори< Стилове >ГРАФИКЦениГалерияВидеоКонтакти

Cardio Burn MIX

Този стил е разновидност на Total Body и програмата MEGA Burning. Тук темпото е с умерена динамика и по-статични упражнения с опростена хореография. Акцентира се върху капризните зони, без да се пренебрегват и другите мускулни групи. Всеки час е различен, според насочената работа за определена зона на тялото. Използват се тежести, топки и ластици, които разширяват възможностите за нестандартни упражнения и правят тренировката едновременно ефикасна и забавна.
Въобще не си мислете, че ще излезете сухи:)

* понеделник, сряда, - 19.30 - MEGA BURNING
Билет - 8лв. или едно посещение от клубната карта.

Петък - 17.30 ПЕРСОНАЛНИ FUNCTIONAL training - работа в модули, насочени към капризните зони при жените. Часът е съобразен с персоналните проблемни зони на клиента. Персоналните програми се заплащат отделно в пакет, спрямо индивидуалните изисквания на всеки трениращ.

MEGA BURNING е специализирана програма за ефективно и бързо изгаряне на мазнините.
Работи се в отделни модули от комбинирани в система упражнения, които акцентират приоритетно върху проблемните зони. На всяка тренировка се набляга на различни мускулни групи, така че при редовни занимания да се обхване методично цялото тяло.

* събота - 12.30-13.50 - TOTAL BODY - FUNCTIONAL /80 минутен час/
Билет 10 лв. или 2 посещения от клубната карта.

ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ: В днешното съвремие и бързото развитие на аеробиката като цяло, непрекъснато излизат нови и нови наименования на стилове, които на практика се припокриват, или са с много малки различия.

Затова, най-правилният избор е не от гръмкото заглавие, а от личния опит и впечатления от самия час!

ЕЛАТЕ И ОПИТАЙТЕ, НЯМА ПО-ВЕРЕН ИЗТОЧНИК НА ИНФО ОТ ЛИЧНОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ!

 

© MD Sport
Всички права запазени