ОБЩИ< Стилове >ГРАФИКЦениГалерияКонтакти


На практика, това е съвкупност от модули, различни за всеки час, според целите и темпото. Работи се по съвременни тенденции, които обединяват упражнения от фитнес системите, хореография и комбинации на степ платформа.

В тези часове има динамика, много настроение и задължително насочена работа към проблемните зони.

* КОМБИНИРАНА ГИМНАСТИКА - обединяващ час, в който има загрявка, работа на степ платформа с опростена хореография, работа в модули за натоварване на определени мускулни групи и разтягане и релакс.

- TOTAL BODY - адаптирани модули от най-популярните и съвременни системи от фитнеса, комбинирани в един разнообразен и обхващащ цялото тяло час. Упражненията са на блокове комбинации, като всеки път се акцентира на определена зона приоритетно и в същото време, тренировката е балансирана така, че да обхваща цялото тяло.

- MEGA BURNING - работа на модули, съставени предимно за капризните зони при жените. Всеки час е различен, като в отделните тренировки се използват ластици, въженца, топки и други аксесоари за нестандартно натоварване, което също гарантира качествен и траен резултат.

Следете ни във Фейсбук за актуално инфо!

© MD Sport
Всички права запазени.