ОБЩИСтиловеГРАФИК< Цени >ГалерияКонтакти


Диапазонът на степ стиловете е изключително широк
и разновидностите му са много.
Най-общо можем да разделим степа на няколко основни стила: 

* Step Basic /базов степ/ - показване и заучаване на основните стъпки и позиции в степа. Подходящ е за начинаещи, като въвеждане в материята.

* Step Combo - тук вече, освен отделни стъпки, се правят и опростени комбинации, които се навързват в определена хореография. В зависимост от часа и избора на инструктора, Step Combo може да бъде адаптиран на всички нива. Към този стил спада и работа с тежести, като допълнително натоварване на отделните мускулни групи.

* Dance Step - един от най-атрактивните и популярни стилове, включващ танцови елементи, разнообразна хореография и комбинации от различни танцови школи - Latino, Street Dance, Free Style, Rap, R&B, Ballet и други.
Отново водещият инструктор прави избор в какъв стил приоритетно да играе.

* Total Body - тук движенията са по-статични, играе се с упражнения повлияни от фитнес системите. Цялостно, комбинациите са опростени като хореография, за сметка на целевото натоварване на определени зони в тялото. Този час е изключително ефективен за оформяне на стегнати мускули без мазнини.

* На практика, всеки инструктор използва компилации от тези стилове, когато включва степ в часовете си. Само на Master Class форматите се играе в по-изчистен вариант, като един вид квалификация и информация за напреднали и инструктори.


* ВСИЧКИ ЧАСОВЕ ПО КОМБИНИРАНА ГИМНАСТИКА,
TOTAL BODY И MEGA BURNING
ВКЛЮЧВАТ УПРАЖНЕНИЯ СЪС СТЕП ПЛАТФОРМА.

©  MD Sport
Всички права запазени