ОБЩИСтилове< ГРАФИК >ЦениГалерияКонтакти

MEGA BURNING / MEGA BURN COMBO GYM

MEGA BURNING* Авторска програма на Калина Русева

Часът е разделен на 3 основни модула - активна загрявка, насочена работа за проблемните зони в кардио темпо и разтягане и релакс. Като динамика, тази тренировка е доста натоварваща, въпреки, че няма работа извън кардио зоната.

Загрявката включва опростени комбинации от дамските фитнес системи, адаптирани към спецификата на този час. Работи се от умерено до малко по-динамично темпо, така че да не се излиза от кардио зоната, което гарантира правилното дишане и протекция на сърцето.

Насочената работа е най-голямата част от тренировката. Всеки път се натоварват приоритетно определени мускулни групи, така че при редовни тренировки, цялото тяло да бъде обхванато методично.
Ето защо, препоръчително е да не изпускате нито един час:)
В тази част се използат степ платформи, тежести, въженца, топки и ластици като помощни аксесоари за разширяване тренировъчния диапазон на упражненията и нестандартно натоварване.
Изключително ефективни, този тип упражнения имат бърз ефект на изчистване на мускулите от мазнини и оформяне на релеф.

Разтягането и релаксацията в края на часа, действат като балсам на тялото - отпускате мускулите, освобождавате ума докрай от напрежението.

Тренировките FUNCTIONAL TRAINING и TOTAL BODY, завършват цикъла така, че със сигурност да постигнете трайни резултати! В комбинация с правилно хранене, в тези часове наистина можете приятно и неусетно да оформите стегнато тяло без мазнини!

И не на последно място - след един такъв час не сте скапани от умора, а освежени, мотивирани и усмихнати!

А ТОВА НИКАК НЕ Е МАЛКО, НАЛИ?!

 © MD sport
 Всички права запазени