ОБЩИСтилове< ГРАФИК >ЦениГалерияКонтакти


Този час е наситен с танцови елементи и движения, заимствани от популярни стилове като Free Dance, Street Style, New Age, модерен балет. Всички комбинации и стъпки са адаптирани на достъпно ниво за широк кръг от хора, така че с натрупване на знания и умения, да се оформи една завършена хореография. Всеки час е различен, защото се разучават различни стъпки и позиции на тялото, като паралелно с това се работи за гъвкавост и координация.
Ако обичате да танцувате, ако харесвате разнообразието и обичате да учите нови неща - посетете часовете с танцови комбинации!

Много инструктори използват фрагменти от денс аеробиката в часовете си за начало и загрявка, като подготовка на тялото за активна аеробна серия, или друг тип натоварване според избора на инструктора и особеностите на самия час.

*Денс аеробиката е изключително атрактивен и в същото време, изискващ много умения, стил. На практика, провеждането на цял самостоятелен час, предполага заучаване на определена хореография с натрупване на знания и ежедневни тренировки.
И тъй като нашата цел е да се забавляваме, а не да правим танцова трупа, сме включили отделни танцови фрагменти на достъпно ниво към някои от часовете. Така всеки ще може да играе, без предварителна подготовка. Важното е да сте позитивно настроени, с желание за работа!

! НА ФОРМАТИТЕ MASTER CLASS и SUPER CLASS, които се организират в неделя по предварителна уговорка и записване, имате възможност да играете изцяло в танцов стил и хореография.

Следете нашата страница във Фейсбук, за да сте информирани.

Часове, в които има танцови модули:

* HI-LO COMBO
* КОМБО ГИМНАСТИКА
* STEP TONE

© MD Sport
Всички права запазени